Сейтай

Находката сейтай

Сейтай

Има много книги, които обещават промяна на живота, личностно израстване и т.н. Но сейтай не е изобретение, нито чудодеен метод. Той дори не е метод. Сейтай е находка, не по-малко важна от всяко друго велико откритие на човечеството, като това на огъня, електричеството, пеницилина... Сейтай е революционен.

ЖИВОТЪТ е магия. Всички го знаем, но сме израснали в култура, която не почита спонтанното, чудотворно нещо, наречено живот. Знаем, че животът живее. Но не обръщаме внимание как съществува, какво го прави да съществува. Именно това е великото откритие на Харучика Ногучи. Той изнамира начина, по който е организиран ЖИВОТЪТ чрез прецизната структура на 5 интелигентни движения.

Защо е толкова важно да познаваме структурата на живота? Нека видим първо какво означава думата структура:

Структура:

1. Подредбата на взаимовръзките между частите на цялото.

2. Начинът, по който частите на цялото са подредени и организирани.

Е, животът също управлява собствената си структура. Цялата интелигентност, цялата органна функция, цялата физиологична функция, цялото клетъчно движение, цялата енергия, цялата вибрация, цялото творение, цялото съвместно съществуване, цялото здраве – всичко, АБСОЛЮТНО ВСИЧКО тече в космос, съставен от 5 измерения. Сейтай е толкова ценен, защото обхваща безкрайна необятност от знания и житейски опит. Всичко има определен РЕД, ТОЧНОСТ или ПРЕЦИЗНОСТ. Именно това ни чака занапред. Ще се запознаем с чудесни неща.

Животът има собствена пътна карта. Има собствена формула за своя замисъл. Той е в нашето полезрение. Можем да го почувстваме интуитивно. Но по някаква непонятна причина никой не го е разпознал като знание. Това, което е толкова невероятно, толкова явно, е било пропуснато от всички с изключение на ЕДИН.

Името му е Харучика Ногучи. Той подарява на човечеството знание от такава величина, че завинаги ще промени посоката на всички неща.

Сейтай променя перспективата ни. Вашата интелигентност не се състои от логична линия от А до Б, която може да бъде представена чрез число. Нито образува геометрична равнина, нито е триизмерна... Вашата интелигентност не е просто нещо рационално или емоционално.

Вашата интелигентност формира космос с 5 измерения. Всичките пет измерения съставляват жизнената ви интелигентност. А спонтанната жизнена интелигентност увеличава експонентно интелигентността, която сте придобили от културата си. Вашата жизнена интелигентност представлява сфера с 5 измерения, която е в постоянен диалог с добре познатата облечена, или нагласена образована интелигентност.

Как да се учите от вашата Ж.И.?

Преди всичко като осъзнаете нейното съществуване, като я наблюдавате, като следвате нейната логика.

Като се възхищавате на мъдростта ѝ. Като позволите да бъдете съблазнени от нея, като освободите организма си от напрежение чрез спонтанното жизнено движение. Това невероятно пречистено спонтанно и интелигентно движение е хитроумното изобретение, което животът използва, за да върши страхотната си работа.

В своето безкрайно многообразие животът никога не повтаря творенията си. Ще откриете как животът ви живее, независимо каква е професията ви, къде и с кого живеете или как живеете.

Съдържанието на тази книга ще ви се разкрие, ако я четете с целия си организъм, с цялото си същество.

Не очаквайте учебник. Не очаквайте техника. Не очаквайте наръчник за самопомощ, макар че книгата ще ви помогне. Не очаквайте научен труд, въпреки че става дума за наука. Не очаквайте терапевтичен метод, макар схващането ви за здраве да се промени коренно. Не очаквайте ръководство как да управлявате бизнеса си или да подобрите семейния си живот и човешките си взаимоотношения като цяло, въпреки че наученото ще повлияе на всичко това. Не очаквайте компас, с чиято помощ да намерите щастие и вътрешен покой. Не търсете нищо, не очаквайте нищо и тогава... Ще намерите всичко, което търсите!

Тази книга съдържа нова култура, която предоставя жизнени инструменти, приложими във всекидневието.

 

                                                    ПОРЪЧАЙ                                                                                             

Още от Откъси от книги

Гал Сасон. „Астрологична прогноза – 2022: Жертва в името на любовта“. Предговор

Откъс в аванс

Запретнете ръкави и се пригответе за бурното трето десетилетие на XXI век! 20-те години на миналото столетие, с корени в пандемията от испански грип, ни донесоха джаза, киното,...

Гал Сасон за огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец през 2022-ра

Из „Астрологична прогноза – 2022: Жертва в името на любовта“* (откъс в аванс)

ОВЕН: Аз съм

Моето племе

Братя и сестри Овни, през 2022-ра продължавате да опознавате своето племе, общност и клан. Тази година е изцяло свързана с хората, които...

Гал Сасон за въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей през 2022-ра

Из „Астрологична прогноза – 2022: Жертва в името на любовта“* (откъс в аванс)

БЛИЗНАЦИ: Аз мисля

Моята философия и верую

Близнаци, вие препускате на гърба на Дракона от юни 2020-а и ние сме ви...

Електронен бюлетин на издателството КИБЕА