30 години. 30%. Март: светлината и топлината на женското начало

„Пламъкът на КИБЕА за всяка жена“ на 8 март във фирмената ни книжарница и други удоволствия

30 години. 30%. Март: светлината и топлината на женското начало

Женското начало честваме през март на юбилейната ни година. Рожденичката КИБЕА черпи през целия месец.

–30% за 20 заглавия, които по женски сгряват душата, възпитават чувствата, възвисяват духа и укрепват тялото. Ключови думи: Любов, сексуалност и духовност, емоционална алхимия, пробуждане, младост. (Вижте книгите най-долу.)
Отстъпката е валидна при покупка от книжарницата ни и от www.kibea.net в периода 1 – 31 март. При поръчка за и над 50 лева подаряваме една от книгите: „Баланс на хормоните, баланс в живота“, „Житейска навигация“, „Родени за движение“; „Завръщане към светлината“; „101 съвета как да направим жената щастлива“.

–40% за два комплекта от най-новите и най-класическите ни „женски книги“ само в книжарница КИБЕА на „Хан Крум“ 15:

Към всяка поръчка и покупка издателството юбиляр ще добави подарък от сърце.

Акция „Пламъкът на КИБЕА за всяка жена“. Всяка представителка на прекрасния пол, която на 8 март прекрачи прага на „Хан Крум“ 15, ще получи специален дар.

Скъпи почитателки, драги почитатели на нашите почитателки, очакваме ви през март на светло, топло и уютно книжно дамско парти със специални заглавия на неустоими условия!

Напомняне. На 5 март – навръх рождения ни ден, е първото теглене на наградите за играта „КИБЕА на нощното шкафче“, или Любимата ми книга от КИБЕА. Още не е късно да се включите с кратко видео, своя снимка с обичното си заглавие/ заглавия + кратък коментар или просто с няколко изречения.

–30% ЗА 20 ИЗБРАНИ ЗАГЛАВИЯ: