Комплект „Събудете потенциала си“

Комплект „Събудете потенциала си“

Комплект печатни издания

Доставка до 3 работни дни

Начин на плащане: наложен платеж или по банков път

Безплатна доставка при поръчки над 75 лв.
Цена:
Корична цена:106,00 лв.
Цена:68,90 лв.
Отстъпка:35%

Събудете великана в себе си

Антъни Робинс ни повежда по пътя към необятните дълбини на човешките възможности. Разбирането му за дремещия могъщ потенциал на необикновените вътрешни ресурси, заложени у нас, извежда убеждението му за величие и неповторимост до наука за личните постижения. И ни поднася най-ефективните стратегии и техники за овладяване на мислите, емоциите, тялото – живота ни, за да се превърнем във високоефективни хора. Издига до върховни висоти прозрението, че истинският успех e в култивирането на трайни ценности, отвеждащи до разбирането, състраданието и всеотдайността към ближния.

Как да печелим приятели и да влияем на другите

Колкото повече извлечете от тази книга, толкова повече ще получите от живота.

 • Развийте в себе си дълбок, непреодолим стремеж да усвоите принципите на човешкото общуване.
 • Прочетете всяка глава по два пъти, преди да преминете към следващата.
 • Докато четете задавайте си въпроса как можете да приложите всеки съвет.
 • Отбележете всяка ценна идея.
 • Преглеждайте книгата отново всеки месец.
 • Прилагайте тези принципи при всяка възможност.

Нова земя

Посланието на Толе е насочено към всеки, който се стреми към духовност и себеусъвършенстване, за да заживее в хармония с целостта на живота. Главната цел на книгата не е да снабди ума ви с нова информация или да се постарае да ви убеди в каквото и да било, а да предизвика промяна в съзнанието, т.е. пробуждане... „Тази книга е посветена на вас. Не можете да се сражавате с егото и да победите, точно както не можете да се сражавате с тъмнината и да победите. Всичко, което ви е нужно, е светлината на съзнанието. Вие сте тази светлина.“ Екхарт Толе

Толтекското изкуство на живота и смъртта

Дон Мигел Руис ни повежда в мистично лично пътешествие, извисяващо се до още по-високо ниво на духовното учение и съзнаването. През 2002 г. дон Мигел Руис претърпява почти фатален инфаркт и девет седмици е в кома, на ръба на смъртта. Пътуването, което предприема, докато пребивава между този свят и отвъдното, е сърцевината на този автобиографичен роман – дълбок и мистичен разказ за духовната борба. Руис споделя съкровените тайни на уникалното си сърце и ум, призовавайки ни да вникнем в прозренията на толтекската мъдрост, които са същината на трансформацията и свободата.

Изкуството да бъдеш Бог

„Животът е труден – казва д-р Пек. – Проблемите пораждат болка. Единственият начин да я преодолеем е да й се противопоставим и чрез самодисциплина да я надмогнем.“ Изследвайки природата на любовта, Скот Пек ни подсказва как да посрещаме болката, как да побеждаваме неврозата и да преодоляваме депресията, как да бъдем добри родители, как да бъдем независими в интимните си отношения, как да разграничаваме истинската от неистинската любов, как да откриваме Бога в себе си, така че да постигнем пълнота и хармония в своя живот.

Осъзнатият път на Буда за изход от кризата

Възможно ли е щастието? Какво ни пречи да бъдем щастливи? Как да успяваме все пак да бъдем щастливи? Книгата е практически наръчник за преосмисляне в 5 части:

 1. Всеки изпитва кризи.
 2. Как страданието идва в света.
 3. Изход има.
 4. Внимателният изход на Буда от кризата.
 5. Как да продължим.

Чрез тренировъчните техники променя и цялостната мисловна нагласа към спокойно и пълноценно съществуване.