Комплект „Приключения с КИБЕА“

Комплект „Приключения с КИБЕА“

Комплект печатни издания

Доставка до 3 работни дни

Начин на плащане: наложен платеж или по банков път

Безплатна доставка при поръчки над 75 лв.
Цена:
Корична цена:104,00 лв.
Цена:67,60 лв.
Отстъпка:35%

Две момичета, часовник и килната къща

Книгата е експериментална диверсия от странни изчезвания и появявания, мистериозни горски обитатели, палави часовникови стрелки и чудати вещи, благородна вещица с неоспорими научни завоевания и авторитет, диви крави, извоювали случайно свободата си, страховита машина с пъклен план да унищожи природата… И когато пъзелът от минало и бъдеще се подреди, всичко си идва на мястото и всеки си получава заслуженото.

Гости отдалеч

В тази книга се разказва за семейство, което емигрира на чужда планета, след като Земята е разрушена по време на ядрена война. Ще е пресилено да наречем хумористична книга, която започва в сянката на ядрен апокалипсис, но тя е много по-веселяшка, отколкото предпоставките подсказват. Повечето смях нахлува в нея благодарение на Лан – разказвач и главен герой, чието чувство за хумор озарява инак мрачните дни, докато цялото семейство Мифуне се бори с въпроса, поставен от извънземните им домакини: защо да отварят домовете си за вид, който току-що е взривил собствената си планета?

Аврам, Богдан, вода газят. АзБучен роман

Забележително светла, увлекателна, мъдра, просто и смешно написана и чудесно илюстрирана книга за буквите – и не само. Как симпатичната хитруша Мелания успява да вникне в логиката и употребата на буквата, за да я научи бързо и вярно (поне в повечето случаи)? Неусетно малките случки, важните отношения, щурите роднини, приятелите и азбучните житейски истини се навързват в увлекателен роман, който ще прикове вниманието на детето и на тези, които се грижат за него.

Пръстенът на нибелунга. Рейнско злато. Книга първа

Някъде далече, далече, където блести синята лента на бащата река, жален плач оглася долината. Речните нимфи тъгуват за Рейнското злато, похитено от краля на нибелунгите Алберих. Той ще изкове от него пръстен, който ще му даде власт над всемира. Но дали пръстенът ще остане при него и до какво ще доведе жаждата да бъде притежаван?

Роботът Чапек на планетата с трите слънца. Книга първа

Скъпи приятели,
Затегнахте ли коланите? Излитаме на пътешествие в необятния Космос.
Роботът Чапек ще ни заведе на чудната планета с три слънца.
Ще ловим трикраки врани и тръбоклюн опашат мисирник.
Ще свирим на барабан от кожа на пъпчив тъпоглав броненосец.
Ще си направим извънземна библиотека.
Ще се борим с триглавата Химера и ще търсим джинове в пустинята.
Не ви е страх? Да започваме!

Imagine. Представи си (двуезично издание)

„Imagine“ е изключително могъщо заявление, написано с невероятно дълбока любов към човечеството и неговото бъдеще. Тази книга е много специална за мен. Текстът е на съпруга ми Джон и аз съм много щастлива да го видя така прекрасно илюстриран. Джон написа песента „Imagine“ като призив за мир в света. Днес мирът ни е по-нужен отвсякога, затова думите му са все така важни… Представете си... Заедно можем да постигнем мир. И тогава светът наистина ще е обединен.

Йоко Оно Ленън

Част от печалбата от продажбата на книгата ще бъде дарена на „Амнести Интернешънъл“.