Комплект „Естествено здрави“

Комплект „Естествено здрави“

Комплект печатни издания

Доставка до 3 работни дни

Начин на плащане: наложен платеж или по банков път

Безплатна доставка при поръчки над 75 лв.
Цена:
Корична цена:115,00 лв.
Цена:74,75 лв.
Отстъпка:35%

Нива на здраве

Витулкас обяснява изчерпателно концепцията си за 12-те нива на здраве. Очертава възможните реакции на защитния механизъм на организма към хомеопатичното лечение, както и тяхното значение. Поднася готови и ясни формули за разпознаване на състоянието на пациента след предписаното лекарство, както и прогноза за развитието на лечението. Книгата представя новаторска теория, основана на важен и пренебрегван компонент в хомеопатичното предписване – нивата на здраве.

А дали не е В12?

Дефицитът на витамин B12 е епидемия, водеща до повече вреди за здравето от полиомиелита, която може да бъде предотвратена с елементарен скрининг и лечение. Множество неверни, безнадеждни диагнози: проблеми в развитието, аутизъм, множествена склероза, психоза, сенилна деменция, преходни исхемични атаки, депресия или диабетна невропатия, често са и неправилни. В действителност всички те може да се дължат на едно и също болестно състояние: дефицит на витамин B12.

Здравето на сърцето минава през устата

Митовете за холестерола. Какво представлява атеросклерозата Д-р Кембъл-Макбрайд разглежда темата за исхемичната болест на сърцето, причинена от атеросклерозата – заболяване на съдовите стени, водещо до стесняване и запушване на артериите. Изследва причините за това заболяване и представя възгледите си за възможностите да се предотврати то и/или да се повлияе върху него в положителна посока. Разсейва мита за липидната хипотеза и здравето на сърцето и обяснява, че холестеролът не е враг, а неразделна част от нашите клетъчни мембрани. Предлага съвети за здравословно хранене и интересни рецепти за приготвяне на вкусни и питателни храни, с които да си осигурим здрав и пълноценен живот.

Лечебни растения

Въведение в света на растенията, доказали ценните си качества в търсенето на здраве и природни лечебни методи. В този полезен наръчник са описани терапевтичните свойства на растенията, които ги правят толкова полезни за нас. Виктория Мерет предлага любопитни сведения за всеки вид с надеждата да стимулира интереса на читателя и да го накара да потърси допълнителна информация. Включени са съвети за билколечението, рецепти, информация за суперхраните и малко известни факти за етеричните масла.

Болестта като път

Лечебната сила на болестта – ето какво стои зад симптомите на всяко заболяване и тяхното правилно тълкуване. Успеете ли да видите цялостно картината на вашата болест, то ще намерите пряк път към себе си, защото всички болести – от настинката до най-тежките – предават ценни психически послания. Това е практическо ръководство за опознаване на истинските причини на болестта и лечение чрез разтваряне границите на Аза.

Клетъчно пробуждане

Барбара Рен споделя едно ново виждане за човешкото тяло и лечебния процес и представя подход за събуждане на клетките и хармонизиране с универсалната мъдрост. Тя посочва, че всеки притежава потенциал да се излекува и този потенциал е свързан със ставащото в тялото на клетъчно равнище. Посланието към читателя е той да поеме отговорност за собствения си живот, за да се радва на здраве, щастие и свобода.

Книгите от Комплект „Естествено здрави“ поотделно