Комплект „Дишане, движение, енергия“

Комплект „Дишане, движение, енергия“

Комплект печатни издания

Доставка до 3 работни дни

Начин на плащане: наложен платеж или по банков път

Безплатна доставка при поръчки над 75 лв.
Цена:
Корична цена:114,00 лв.
Цена:74,10 лв.
Отстъпка:35%

Цялостна система за самолечение

Даоистки техники за възстановяване на жизнеността, които

  • насочват естествено присъщата ни целителна енергия към конкретни вътрешни органи и жлези;
  • повишават енергията на цялото тяло и уравновесяват ин и ян;
  • предотвратяват и лекуват болестта;
  • коригират начина, по който седим, лежим, ходим, работим и живеем, за да подпомогнат лечението;
  • акцентират на медитацията върху меридианите – за единство на ума, тялото и духа;
  • опират се на енергийните методи за дишане, създават неделима връзка с енергията на Вселената.

Пет + 2 тибетски упражнения за здраве, младост и дълголетие

В книгата на П. Левин са добавени премълчавани досега енергийни и дихателни техники, критично важни за правилното изпълняване на познатите 5 упражнения. За пръв път се публикуват и 2 неизвестни ритуала. Първият изгражда предпазен щит около човека, а вторият закрепва отключените в тялото благоприятни процеси. Редовното практикуване на седемте упражнения ви гарантира дълга младост, добро здраве и достатъчно енергия, за да водите смислен, наситен и пълноценен живот.

Сейтай

Сейтай: сей (sei) – ред, подреждам; тай (tai) – тяло, или организъм. Сейтай възстановява естествения ред в организма и възвръща здравия смисъл на жизнената интелигентност. Практиките на сейтай – кацуген ундо и юки, връщат гъвкавостта, обновяват и съживяват възвратно-постъпателните движения между напрягането и отпускането на организма (дух – тяло) и дават инструменти за пълноценно изживяване на живота.

Дишане от сърцето и необичайни състояния на съзнанието

Авторката синтезира знанията си в сферата на хуманистичната и трансперсоналната психология, както и в прилагането на холотропното дишане – дихателната техника на Станислав Гроф за постигане на необичайни състояния на съзнанието като потенциално терапевтично средство. Нейният иновативен метод – Дишане от сърцето, създаден на основата на холотропното дишане, е вдъхновен от различни трансперсонални школи и най-вече на практиките за регресия към минали животи.

Методът на Вим Хоф

В книгата е събран 40-годишният опит на един обикновен човек с над 20 необикновени световни рекорда на Гинес, постигнати чрез тренирана издръжливост с подкрепата на необятната мощ на ума. Всички подвизи на Вим Хоф са подчинени на житейската му мисия: да разкаже за полезността от неговия метод и да убеди скептиците с помощта на науката, подлагайки се на впечатляващи медицински изследвания. Укрепете имунната си система, овладейте болката и телесните несгоди, увеличете енергията си и ще се радвате на емоционално благоденствие.

Надбъбречна умора

Д-р Уилсън споделя опита си за успешно третиране на пациенти с гранични форми на адренално изтощение, непопадащи в МКБ – признаваща само крайните форми: болест на Адисон (хипоадрения) и болест на Кушинг (хиперфункция на адреналните жлези). Авторът запознава читателите с подходящ хранителен режим, хранителни добавки и надбъбречни екстракти. Те ще могат да възстановят нарушенията във функциите на адреналната жлеза и да се спасят от надбъбречната умора, за да си възвърнат енергията, защитните сили на организма, жизнеността и радостта от живота.

Книгите от Комплект „Дишане, движение, енергия“ поотделно