Комплект „Наука, духовност, осъзнатост“

Комплект „Наука, духовност, осъзнатост“

Комплект печатни издания

Доставка до 3 работни дни

Начин на плащане: наложен платеж или по банков път

Безплатна доставка при поръчки над 75 лв.
Цена:
Корична цена:110,00 лв.
Цена:71,50 лв.
Отстъпка:35%

Разчупете навика да бъдете себе си

Известният автор, лектор, учен и хиропрактик д-р Джо Диспенза обединява сферите на квантовата физика, невронауката, мозъчната химия, биологията и генетиката и прехвърля мост над пропастта между науката и духовността. Когато разчупите навика да бъдете себе си и истински промените ума си, животът ви никога вече няма да бъде същият!

Човекът е своето плацебо

Д-р Диспенза споделя многобройните документирани случаи на хора, преодолели сърдечни болести, депресия, инвалидизиращ артрит и дори тремор, характерен за болестта на Паркинсон, благодарение на вярата си в плацебо ефекта. Съчетава най-новите изследвания в областта на невронауките, биологията, психологията, хипнозата, обуславянето на поведението и квантовата физика,за да демистифицира дейността на плацебо ефекта и ни показва как привидно невъзможното става възможно.

Свръхестественият човек

Ще узнаете как да се освободите от оковите на миналото чрез възстановяване на тялото и обособяване на нови мисловни модели; как промяната на енергийната честота ще ви поднесе щедро реално настояще; какви са тайните на функционирането на епифизната жлеза. С практическите упражнения, медитации (иновативната ходеща медитация) и визуализации авторът предлага лесен начин да прекрачим физиологичните си възможности и да стъпим в едно по-здраво и богато настояще.

Осъзнат. Колелото на съзнаването

ОСЪЗНАТ предоставя практически инструкции за овладяване на Колелото на съзнаването, променящ живота инструмент за култивиране на повече фокусирано внимание, присъствие и омиротворение в живота. Книгата предлага задълбочен поглед върху науката, която е в основата на ефективността на медитацията. ОСЪЗНАТ е наръчник как да станем по-фокусирани и присъстващи, както и по-енергични и емоционално издръжливи на стрес и ежедневни предизвикателства.

Навици, съчетаващи Дзен и осъзнаването на момента

Книга, която ще помогне да промените навиците си и да постигнете щастие. Щастието е вътрешно състояние. То се изгражда ежедневно от простички, дребни навици като поставяне на цели, проявяване на благодарност, медитиране или изпълняване на физически упражнения.

Книгите от Комплект „Наука, духовност, осъзнатост“ поотделно