Комплект „Принципите на успеха“

Комплект „Принципите на успеха“

Комплект печатни издания

Доставка до 3 работни дни

Начин на плащане: наложен платеж или по банков път

Безплатна доставка при поръчки над 75 лв.
Цена:
Корична цена:116,00 лв.
Цена:75,40 лв.
Отстъпка:35%

Седемте навика на високоефективните хора

Стивън Кови представя холистичен, интегриран, принципно-центриран подход за разрешаването на личните и професионалните проблеми. Проницателно и интригуващо авторът разкрива последователен път към постигане на цялостен живот, изпълнен с честност, справедливост и човешко достойнство. Запознава ни с принципите, които ни дават сигурност, мъдрост и сила, откривайки ни нови възможности за промяна.

8-ят навик (твърда корица)

Стивън Кови издига лидерството на ново, вдъхновяващо ниво. Основното предизвикателство в света е да открием своя глас и да вдъхновим другите да открият своя. Това Кови нарича Осмият навик. Много хора се чувстват разочаровани, обезкуражени, неоценени и подценени – със слабо усещане за глас или уникален принос. Осмият навик е отговорът на копнежа на душата за съвършенство, на изискването на организациите за уникалност и превъзходни резултати и на търсенията на човечеството на неговия „глас“.

Как да печелим приятели и да влияем на другите в дигиталната ера

В ежедневието ни, обладано от уж улесняващите технологични чудеса, сякаш губим същността си и все по-строго се изправяме пред суровото съдилище на собствената си съвест: какво ни направи толкова себични; какво ни капсулира, че да не ни интересуват другите; защо изгубихме интереса и съпричастието си и към себеподобните, и към Вселената; какво ни коства да се зарадваме на успеха на другия, при положение че е част от нас – от всичко най-добро, към което се стремим…

Хората, които успяват късно

Живеем в общество, в което децата и родителите са обсебени от ранни постижения. Фактът, че много от нас се осъщестяват по-късно в живота, има своето научно обяснение. Изпълнителната функционалност на мозъка ни съзрява едва на 25 години – а при някои и по-късно. Другите умствени способности също достигат връх в различна възраст. Книгата разкрива как и кога човек постига пълния си потенциал и защо съвременното ударение върху ранния успех е толкова погрешно и ощетява личността.

Изкуството на продажбата

Книгата изследва един решаващ елемент на успеха – способността да продаваме успешно. Всички трябва да бъдем продавачи в ключовите моменти от живота си. Наполеон Хил дава конкретни примери как майсторите продавачи улавят възможностите и предимствата си, и разкрива инструментите, с които можете ефективно да продавате себе си и идеите си.