Май в КИБЕА: Месец на пробуждането и българското културно наследство

2 акции с 30 заглавия на –35% повдигат духа от 30 април до 31 май

Май в КИБЕА: Месец на пробуждането и българското културно наследство

Двете акция в тазгодишния месец на пробуждането започват на 30 април, когато звездните влияния покровителстват планирането на важни стъпки (справка Гал Сасон). Дългоочакваната среща с д-р Мате в София и ритуалното ни презареждане с българска култура в чест на 24 май придават на месеца особена духовна дълбина и събуждат потенциала ни за промяна.

Акция 1. –35% бонус за 25 книги с тонус

От 30 април до 31 май отново избираме пътя на просветлението: откриваме и работим над слабите си места;  пробуждаме своите клетки, великана в себе си и космическата сила на своя ум; вслушваме се в гласа на знанието, отпиваме от виното на мъдростта и осъзнатостта. Всичко, от което се нуждаем, е малко тишина в ерата на шума, добро желание и надежден водач.

20-те книги-водачи за тонус с –35% бонус – в края на новината

Акция 2. –35% за 10 приносни творби в българската култура

10-те заглавия от серията „Личности“ обогатяват културната история на България с неизвестни факти, интригуващи тълкувания и открития от живота и литературното дело на повече и по-малко известни имена на творци. Спомени за видни съвременници от отминали столетия, които често се разминават със схематичната ни учебникарска представа (Ст. Чилингиров, двутомник); любопитни и забавни пътеписи на българи от началото на ХХ век; първият рòден психологически роман (Зара), ценни щрихи към непознатите страни на Мара и Христо Белчеви и много други изненадващи открития – в промоционалната ни подборка в чест на 24 май.  

10-те заглавия с –35% – в края на новината (след първата група)

Промоционалните условия са валидни във Фирмена книжарница КИБЕА („Хан Крум“ 15) и на www.kibea.net в периода 30 април – 31 май 2022.

–35% бонус за 20 книги с тонус